به گفتهی کارشناس مسؤول مشاوره بهزیستی خراسان رضوی، تأسیس این مراکز، یکی از ملاکهای ارزیابی عملکرد بهزیستی این شهرستانها میباشد.
طاهره علوی گفت: در حال حاضر ده شهرستان استان مرکز مشاوره ندارند در حالی که طبق قانون، تمام شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت باید دست کم یک مرکز مشاوره داشته باشند.
وی با یادآوری اینکه در برخی شهرستانها روانشناس و متخصص این رشته برای تأسیس مراکز مشاوره نداریم گفت: روانشناسانی که در این شهرستانها مراکز مشاوره دایر کنند یارانههای مشاوره تعلق میگیرد.
وی در خصوص امتیازات دیگری که به روانشناسان این شهرستانها داده میشود گفت: همچنین این مراکز اگر در طرح طلاق مشارکت کنند از یارانه این مراکز نیز برخوردار میشوند.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاههای بازآموزی رایگان برای روانشناسان این مراکز و نیز واگذاری فعالیتهای پیشگیری و اجتماعمحور به آنها نیز از دیگر امتیازاتی است که به مراکز مشاوره شهرستانهای فاقد مرکز اعطا میگردد.
به گفته علوی در حال حاضر شهرستانهای جوین، خواف، رشتخوار، فیروزه، کلات، داورزن، باخرز، خلیلآباد، ششتمد و جغتای، مرکز مشاوره ندارند و روانشناسان داوطلب میتوانند به بهزیستی این شهرستانها مراجعه و برای تأسیس مراکز مشاوره اقدام کنند.
نظر شما